top of page

Järjestä liikkeessäsi, toimitilassasi tai kotonasi asiakasilta. Illan aikana suoritamme täyteainehoitoja kerromme täyteaineista, injektiohoidoista, mesolangoista ja esteettisiinhoitoihin liittyvistä sinua askaruttavista asioista.

ASIAKASILLAT

ESTEETTISET HOIDOT
 

Saat meiltä asiakasiltaasi kokeneen sairaanhoitajan suorittamaan haluamanne hoidot sekä kertomaan eri hoitomuodoista lisää. Kaikilla sairaanhoitajillamme on voimassa oleva potilasvakuutus. 
 

Voitte olla työporukka, kaveriporukka tai ihan mikä vaan porukka, mutta minimi määrä on 5 naista ja illan kesto on noin 2-3 tuntia. Soittakaa tai laittakaa meiliä niin kerromme lisää ja varataan teille sopiva aika suosittuun asiakasiltaamme. 

TÄYTEAINEITA ASIAKASILTAAN: ELLANSE

 

Ellansélla voidaan hoitaa syvät rypyt ja juonteet, arvet, kasvojen muokkaukset
 

Ellansén valmistaa: 
 

Hollantilainen yritys Aqtis Medical on maailmalla tunnettu laadukkaista lääketieteellisten polymeerien valmistuksesta sekä niiden kehityksestä.
 

Ellansé on:

Bioimeytyvä lääketieteen polymeeri, jonka vaikuttavat aineet ovat PCL (polycaprolactone) sekä CMC (carbometyylicelluloosa) viskositeettia. Raaka-aineita on käytetty vuosikymmeniä lääketeollisuudessa mm. itsestään sulavissa tikeissä. Molemmat raaka-aineet ovat FDA-hyväksyttyjä sekä CE-merkittyjä.

Ellansé ei:

 

Allergisoi, aiheuta tulehduksia tai arpikudosta, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia, eikä sisällä muovia. Ellansen asiakastyytyväisyysprosentti on lääkärien suorittamien tutkimusten mukaan jopa 97 %. Se on korkein kaikista täyteaineista. Tulokset on mitattu 12 kuukauden kuluttua Ellansen laitosta. Anna itsellesi lupa olla kaunis ja varaa aikasi jo tänään. Saat rypyttömämmät kasvot vuosiksi eteenpäin ja pidät enemmän siitä, mitä näet Ellansé-hoidon jälkeen peilistä.

MESOLANGAT
 

Injektointimenetelmällä asetettavat mesolangat ovat valmistettu ihon kanssa bioyhteensopivasta Polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä jo yli 30 vuoden ajan.
 

Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa, eivät lisää ihon paksuutta eli volyymia. Mesolangat mm. stimuloivat kollageenin sekä fibroblastien tuotantoa sekä lisäävät verenkiertoa hoidettavalla aluella tuoden happea ja ravinteita kudokseen.
 

Mesolangoilla voidaan kohottaa koko kasvojen ja kaulan alueet, eli tehdä FACELIFT tai hoitaa yksittäisiä ongelmakohtia mm. kulmakarvojen kohotus, poskien nosto, leuanalusen kiinteytys ja kaulan kiinteytys.

KORKEALAATUISET KASVONAAMIOT
 

Chitosan Mask on hoitonaamio ylelliseen makuun!

Sen sisältämä kitosaani on arvokkas raaka-aine aikuiselle iholle. Tämä raaka-aine yhdistettyinä kasviuutteisiin huolehtivat olennaisesti ihon kosteutuksesta. Iho näyttää ja tuntuu pehmeämmältä ja kiinteämmältä — pienet juonteet vähenevät näkyvästi.

K-FILL

 

K-Fill Mediumin merkittävin ominaisuus on juoksevuus, jonka ansiosta injektoiminen on helppoa ja lähes kivutonta. Täyteaineen mullistavat ominaisuudet perustuvat uusimpaan DVS-ristisidosteknologiaan. Patentoidun DVS-teknologian ansiosta hyaluronihappogeeli on juoksevaa mutta pysyy dermiksessä silti vähintään yhtä hyvin kuin perinteiset hyaluronihappogeelit.

 

K-Fill Medium -täyteaine on valmistettu Italiassa. Tuotteen turvallisuus ja ylivertainen laatu on varmistettu alusta loppuun saakka. Tuotekehitys- ja valmistusprosessit ovat CE-sertifioituja. Sertifikaatti takaa valmistusprosessin aseptiikan ja tuotteen steriiliyden. K-Fill Medium ylittää kirkkaasti kaikki EU:n pistostuotteille asetetut vaatimukset.

 

TÄYTEAINEET

 

Kauneudenhoitolalan ammattilaisille kauttamme korkealaatuiset täyteaineet.

 

Valikoimaamme kuuluu maailmankuulu Princess tuotesarja.

 

Tilauksesta saat tunnetuimpia täyteaineita mm. Surface, K-Fill, Teosyal.

bottom of page