Medical Clinic Lux

Susanna

Heli

PALVELUT

Esteettiset hoidot
 

Medical Clinic Lux tarjoaa monipuoliset kauneushoidot niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin kauniin virkeän ihon saavuttamiseksi, sekä pienten kauneusvirheiden korjaamiseksi. Palveluihimme kuuluu useita kasvohoitoja, jotka hoitavat eri ihotyyppejä hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Klinikallamme hoidetaan ihon ikääntymiseen, akneen, arpiin sekä ihon valovaurioihin liittyviä muutoksia. Käytössämme on laaja valikoima tutkittuja lääketieteellisiä hoitomenetelmiä.
 

Ihon esteettiset hoidot:
 

 • Ihon täyteainehoito

 • Esteettinen botuliinihoito (Botox)

 • Dermapen mikroneulaus

 • Ihon laserhoidot

 • Plasma eli PRP-hoidot

 • Cellularmatrix

 • Happohoidot
   

Medical Clinic Lux:lla tehdään myös seuraavia laserhoitoja Messeniuksenkadulla Töölössä:
 

Akne ja aknearvet
 

 • laser-aknehoito protokolla, jossa Nd:YAG hoitaa tehokkaasti yliaktiivisia talirauhasia ja vähentää siten uuden aknetulehduksen kehittymistä.

 • Aknearpien hoitoon käytetään Er:YAG aallonpituutta tasoittamaan ihoa ja lisäämään uuden kollageenin muodostumista. Er:Yag silottaa arpia tarkasti ja kontrolloidusti kerros kerrokselta
   

Arvet
 

 • Laserit ovat erittäin käytännöllisiä erilaisten arpien hoitoon. Fotonan ”dual-wavelenght” arpien hoidossa käytetään non-ablatiivista Nd:YAGia ja fraktionaalisesti ablatoivaa Er:YAGia yhdessä. Tässä erittäin tehokkaassa ratkaisussa ei pelkästään hoideta arven esteettistä ulkonäköä vaan myös vaikutetaan arven monimutkaiseen verisuonistoon.
   

Fotona 4D
 

 • Kirurgista kasvojen kohotusleikkausta voidaan lykätä useita vuosia – jopa 10–15 vuotta – nykyaikaisen laserteknologian ja räätälöityjen laserhoitokokonaisuuksien ansiosta. Fotona 4D-kohotuksessa iho käsitellään Fotonan neljällä innovatiivisella lasermoodilla, hyödyntäen SP Dynamiksen Nd:YAG ja Er:YAG aallonpituuksia.
   

Ihon anti-aging
 

 • Viimeaikainen kehitys laser-teknologiassa mahdollistaa nyt pitkään kestävän, tieteellisesti todistetun tavan säilyttää ihon luonnollinen kauneus. Laseroinnin etu verrattuna muihin hoitoihin, kuten kemialliseen kuorintaan, on sen tarkka kontrolloitavuus.

 • Laserenergian lämpö stimuloi uuden kollageenin tuottamista dermikseen ja käsittelemätön iho nopeuttaa rejuvenaatiota. TwinLight® Fractional Rejuvenation on yksinkertainen kolmeportainen hoito, joka parantaa merkittävästi ihon koostumusta ja antaa sille raikkaan, terveemmän olemuksen.
   

Karvanpoisto
 

 • Fotonan erittäin tehokas Nd:YAG FRAC3 –teknologia on antanut uuden standardin karvanpoistolle. Nd:YAGin aallonpituus soveltuu kaikille ihotyypeille toisin kuin muut aallonpituudet.

 • Riippuen hoidettavan alueen koosta ja sijainnista vartalossa yleensä kolmesta viiteen hoitokertaa 6-8 viikon välein johtaa merkittävään esteettiseen ja kliiniseen tulokseen.
   

Kynsisieni
 

 • Tässä yksinkertaisessa ja tehokkaassa kynsisienen hoidossa käytetään Nd:YAG aallonpituutta. Kynsi ja sitä ympäröivä kudos laseroidaan tasaisesti heikentäen ja tuhoten sienen, joka on sairastuttanut kynnen. Laserhoidossa vältetään mahdolliset haittavaikutukset, joita perinteisellä lääkehoidolla aina on.
   

Pigmentit
 

 • Hyvänlaatuiset pigmenttimuutokset ovat erittäin yleisiä. Q-Switched laser on näiden poistoon ideaali työkalu. Laserissa on useampi aallonpituus ja erittäin lyhyet pulssit.

 • Hoidettaessa melasmaa QX MAX on tehokas Q-Switched ominaisuuden vuoksi. Se rikkoo pigmentin, mutta ei solua. Tämän vuoksi iho pysyy vaurioittumattomana, mikä mahdollistaa myös tehokkaan ja turvallisen tatuoinnin poiston.

 

 

TightSculpting
 

 • Fotona TightSculpting on laserhoito vartalon muokkaukseen ja ihon kiristykseen. Hoito suoritetaan kahdella eri aallonpituudella (laserilla), eikä siinä tarvita leikkaushoitoa. Hoidossa yhdistetään hypoterminen rasvasolujen tuhoaminen ja kollageenin uudistaminen loistavin tuloksin.
   

Verisuonet
 

 • Laserhoidot ovat arkipäivää erilaisten verisuonileesioiden poistossa. Esimerkkeinä hemangiomas, vascular malformations, port-wine stains, venous lakes ym…

 • Tämä hoito on täysin turvallinen, koska terveet suonet tuottavat verta hoitoalueelle. Kehon immuunisysteemi poistaa kuolleen kudoksen aivan kuten mustelman häviäminen.

 

 

Mistä tiedän, mikä hoito auttaa minua parhaiten?
 

Sinun ei tarvitse itse tietää, mistä ihon esteettisestä hoidosta saat parhaan hyödyn ongelmaasi. Maksuttoman konsultaation yhteydessä henkilökuntamme käy kanssasi läpi sinua häiritsevät tai kiusaavat ongelmat, kertoo mistä ne johtuvat ja esittelee sinulle yksityiskohtaisesti eri hoitovaihtoehdot. Samalla saat tietää tarkan kustannusarvion hoidollesi ja mahdollisesti tarvittavasta toipumisajasta.
 

Parhaat hoitotulokset ikämuutoksiin ja muihin esteettisiin vaivoihin saadaan yleensä yhdistämällä eri hoitomuotoja. Hoitomuodot vaikuttavat eri tavoin hoidettavaan ongelmaan ja siten myös haluttuun lopputulokseen. Etukäteen ei kannata lopullisesti päättää, mitä hoitoa toivoo, sillä vasta perusteellinen arvio ja keskustelu hoitohenkilökunnan kanssa antavat parhaan kuvan juuri sinulle sopivimmista hoitovaihtoehdoista.

Toimenpiteen hinta ja maksuvaihtoehdot
 

Hoidon kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Hoitava lääkäri tai sairaanhoitaja antaa kustannusarvion suunnitellusta toimenpiteestä. Tutustu myös kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. Innovoice rahoituspalveluihin.

 

 


 

Ajanvaraus
 

Varaa aika asiantuntijoille:
 

Miettiessäsi eri vaihtoehtoja, voit varata ajan maksuttomalle sairaanhoitajan konsultaatiovastaanotolle ja keskustella eri hoitovaihtoehdoista. Varaa aika puhelimitse 044 231 5980 tai netin kautta www.medicalcliniclux.com/ajanvaraus

Tervetuloa Medical Clinic Luxille.

ESIMERKKIHOITO:
Valtterin poskien muotoilu

UUTUUS!

Fotona SP Laser - Uuden sukupolven laser

Fotonan SP-laserit on suunniteltu kaikkien tärkeimpien esteettisten hoitojen tekemiseen. Kahden eri aallonpituuden yhdistelmä mahdollistaa erittäin monipuoliset aplikaatiot dermatologiassa, kirurgiassa ja gynekologiassa
 

Fotonan ”gold-standard” Nd:YAG teknologia takaa riittävän tehon ja ominaisuudet hoitamaan laajaa kirjoa esteettisiä aplikaatioita kuten ihon rejuvenaatio, karvanpoisto, akne, verisuonet sekä paljon muuta.
 

Fotonan S-11 skanneri nopeuttaa ja tehostaa isojen alueiden hoitoa.
 

Uuden sukupolven ER:YAG on ideaali työkalu ihon tasoittamiseen. Ablaatiota kontrolloidaan kerros-kerrokselta. Hoito voidaan toteuttaa pinnallisesta syvään, ei-ablatiivisesta täysin ablatoivaan, ihon 100% käsittelystä fraktionaaliseen, pistemäiseen hoitoon.
 

Hoidot voidaan räätälöidä tarkasti potilaan ihon ja toiveiden mukaisesti parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Patentoidut VSP ( Variable Square Pulse) ja Fotona Smooth Mode ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka nostavat Fotonan ER:YAG laserteknologian omaan luokkaansa.

ER:YAG mahdollistaa myös tarkan kirurgisen ablaation ilman tikkejä ja arpia.

Yhteystiedot
Löydät meidät myös

Messeniuksenkatu 7

00250 Helsinki

Ajanvaraus

Tel: +358 44 231 5980

info@mfifinland.com

Yhteistyössä