top of page
Mediacal clinic lux (2).png

Medical Clinic Lux

PALVELUT

Esteettiset hoidot
 

Medical Clinic Lux tarjoaa monipuoliset kauneushoidot niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin kauniin virkeän ihon saavuttamiseksi, sekä pienten kauneusvirheiden korjaamiseksi. Palveluihimme kuuluu useita kasvohoitoja, jotka hoitavat eri ihotyyppejä hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Klinikallamme hoidetaan ihon ikääntymiseen, akneen, arpiin sekä ihon valovaurioihin liittyviä muutoksia. Käytössämme on laaja valikoima tutkittuja lääketieteellisiä hoitomenetelmiä.
 

Ihon esteettiset hoidot:
 

  • Ihon täyteainehoito

  • Esteettinen botuliinihoito (Botox)

  • Dermapen mikroneulaus

  • Ihon laserhoidot

  • Plasma eli PRP-hoidot

  • Cellularmatrix

  • Happohoidot
     

 

Mistä tiedän, mikä hoito auttaa minua parhaiten?
 

Sinun ei tarvitse itse tietää, mistä ihon esteettisestä hoidosta saat parhaan hyödyn ongelmaasi. Maksuttoman konsultaation yhteydessä henkilökuntamme käy kanssasi läpi sinua häiritsevät tai kiusaavat ongelmat, kertoo mistä ne johtuvat ja esittelee sinulle yksityiskohtaisesti eri hoitovaihtoehdot. Samalla saat tietää tarkan kustannusarvion hoidollesi ja mahdollisesti tarvittavasta toipumisajasta.
 

Parhaat hoitotulokset ikämuutoksiin ja muihin esteettisiin vaivoihin saadaan yleensä yhdistämällä eri hoitomuotoja. Hoitomuodot vaikuttavat eri tavoin hoidettavaan ongelmaan ja siten myös haluttuun lopputulokseen. Etukäteen ei kannata lopullisesti päättää, mitä hoitoa toivoo, sillä vasta perusteellinen arvio ja keskustelu hoitohenkilökunnan kanssa antavat parhaan kuvan juuri sinulle sopivimmista hoitovaihtoehdoista.

Toimenpiteen hinta ja maksuvaihtoehdot
 

Hoidon kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Hoitava lääkäri tai sairaanhoitaja antaa kustannusarvion suunnitellusta toimenpiteestä. Tutustu myös kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. Innovoice rahoituspalveluihin.

 

Ajanvaraus
 

Varaa aika asiantuntijoille:
 

Miettiessäsi eri vaihtoehtoja, voit varata ajan maksuttomalle sairaanhoitajan konsultaatiovastaanotolle ja keskustella eri hoitovaihtoehdoista. Varaa aika puhelimitse 044 231 5980 tai netin kautta www.medicalcliniclux.com/ajanvaraus

Tervetuloa Medical Clinic Luxille.

bottom of page