top of page

Muutamia esimerkkejä terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitetuista tuotteista.

Tuotteet toimitetaan yhteistyössä Aortta Oy:n kanssa.

TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISILLE

VALOLLA JA SUURENNUSLASILLA VARUSTETTU VIERASESINEPIHTI

 

Pihti aukeaa niin isoksi, että jopa 5 mm suuret vierasesineet sopii pihdin tartuntahampaiden väliin.Yksinkertaisella jousimekanismilla voidaan hallita pihdin leukojen liikettä.Ideaalinen vaihtoehto mm. nenä- ja korvatoimenpiteisiin.

OTOCLEAR, KORVAHUUHTELUKÄRKI

 

Otoclear-korvahuuhtelukärki on tylppäkärkinen, anatomisesti muotoiltu ja se huuhtelee korvakäytävän hellävaraisesti. Huuhteluneste ei kohdistu suoraan kohti tärykalvoa, vaan se virtaa korvakäytävän seinämiä pitkin. Korvakäytävään ei myöskään synny nesteen aiheuttamaa painetta, koska neste pääsee purkautumaan pois huuhtelukärjen exit- aukkojen kautta. Huuhtelukärki on yhteensopiva standardin Luer-lock kantaisen ruiskun kanssa.

Korvahuuhtelusetistä löydät Otoclear huuhtelukärjen, luer-lock ruiskun ja huuhtelupussin, jolloin voit tehdä korvahuuhtelun näppärästi yksin ilman apukäsiä. Huuhtelukärki on yhteensopiva Bionixin Waterpik -huuhtelupullon kanssa. Sitä voidaan käyttää myös standardoidun Luer-lock -kantaisen ruiskun kanssa.

EASYSAMPLER, ULOSTENÄYTTEEN KERÄÄJÄ

 

Ainutlaatuiinen patentoitu ulostenäytteen kerääjä, joka asennetaan helposti wc-istuinmen reunoille ja huuhdellaan käytön jälkeen normaalisti viemäriin. Se parantaa näytteen hygieenisyyttä ja laatua.

bottom of page