top of page

MFI FINLAND OY on suomalainen, vuonna 2015 perustettu terveydenhuollon ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia palveleva yritys. Suoritamme yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti suunniteltuja esteettisiä hoitoja asiakkaidemme ja yhteistyöyritystemme tarpeisiin.

MFI FINLAND OY toimii myös maahantuojana, jonka portfolioon kuuluvat markkinoiden parhaat terveydenhoitoalan tuotteet sekä esteettisten hoitojen tarvikkeet.

Verkkokauppamme MFI SHOP palvelee terveydenhuollon ja kauneudenhoitoalan ammattilaisia asiantuntemuksella ja kilpailukykyiseen hintaan. 
 

YRITYKSEMME

VISIO
 

Olemme pitkän kokemuksen omaavia henkilöitä esteettisten-hoitojen sekä ensihoidon alalla, ja haluamme tuoda ja tuottaa palveluitamme sekä korkealaatuisia tuotteita kaikkien niitä haluavien asiakkaiden saataville.
 

Uskomme jokaisen ihmisen ainutlaatuisuuteen ja oikeuteen nauttia elämästä. Palvelemme monipuolisesti ja yksilöllisesti ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä.

 

LUOTTAMUS

 

Käytämme ainoastaan markkinoiden luotettavimpia ja luonnonmukaisia täyteaineita ja hoitotuotteita, jotka ovat samoja kuin omassa kehossamme.

Saat myös kysymällä lisätietoja palveluistamme sekä tuotteistamme.

ASIANTUNTEMUS

 

Olemme työskennelleet yli kymmenen vuotta  luotettavien ja tehokkaiden tuotteiden kanssa, joita ei ole testattu eläinkokeilla.
 

Iho ei ole vain merkki; se on tapa lähestyä kauneutta.

bottom of page