top of page

MFI Finland Oy:n kautta saat laajan valikoiman korkealaatuisia esteettisenhoidon tuotteita aina kilpailukykyiseen hintaan.

Valikoimistamme löytyvät mm. laadukkaat täyteaineet, mesolangat, kasvonaamiot ja kevään aikana kasvonjenhoitotuotteet. Ohessa muutamia tuotteitamme.

 

ESTEETTISIIN HOITOIHIN

TÄYTEAINEET
 

Kauneudenhoitolalan ammattilaisille kauttamme korkealaatuiset täyteaineet.

 

Valikoimaamme kuuluu maailmankuulu Princess tuotesarja.

 

Tilauksesta saat tunnetuimpia täyteaineita mm. Princess, Surface, Hyaluronica,Teosyal.

MESOLANGAT
 

Injektointimenetelmällä asetettavat mesolangat ovat valmistettu ihon kanssa bioyhteensopivasta Polydioxanonesta, jota on käytetty laajasti lääketieteessä jo yli 30 vuoden ajan.
 

Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa, eivät lisää ihon paksuutta eli volyymia. Mesolangat mm. stimuloivat kollageenin sekä fibroblastien tuotantoa sekä lisäävät verenkiertoa hoidettavalla aluella tuoden happea ja ravinteita kudokseen.
 

Mesolangoilla voidaan kohottaa koko kasvojen ja kaulan alueet, eli tehdä FACELIFT tai hoitaa yksittäisiä ongelmakohtia mm. kulmakarvojen kohotus, poskien nosto, leuanalusen kiinteytys ja kaulan kiinteytys.

KORKEALAATUISET KASVONAAMIOT
 

Chitosan Mask on hoitonaamio ylelliseen makuun!
 

Sen sisältämä kitosaani on arvokkas raaka-aine aikuiselle iholle. Tämä raaka-aine yhdistettyinä kasviuutteisiin huolehtivat olennaisesti ihon kosteutuksesta. Iho näyttää ja tuntuu pehmeämmältä ja kiinteämmältä sekä pienet juonteet vähenevät näkyvästi.

bottom of page