top of page

TULE MALLIKSI LASER KOULUTUKSEEN!


Fotonan SP-laserit on suunniteltu kaikkien tärkeimpien esteettisten hoitojen tekemiseen. Fotonan ”gold-standard” Nd:YAG teknologia takaa riittävän tehon ja ominaisuudet hoitamaan laajaa kirjoa esteettisiä aplikaatioita kuten ihon rejuvenaatio, karvanpoisto, akne, verisuonet sekä paljon muuta. Etsimme nyt 7.2.2018 klo 17 – 20 toteutettavaan koulutukseen malleja. Mukaan mahtuu viisi ensimmäistä! Kouluttajan toimii Piotr Sikorski ja lääkärinä Sakarias Niemi. Onko Sinulla häiritseviä verisuonia tai couperosa kasvoillasi? Kärsitkö häiritsevistä ihokarvoista? Onko kasvoillasi arpia tai akne, joka kaipaisi hoitoa? Haluatko päästä eroon kiusallisista varsiluomista? Ilmoittaudu mukaan, myönnämme kaikkiin koulutuksessa tehtäviin laserhoitoihin -50% alennuksen. Ajanvaraus vain puhelimitse 044 231 5980


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page